Λεβέντης: Και ο Ιησούς Χριστός να κατέβει δεν θα αλλάξει τίποτα με τον ανασχηματισμό

%ce%bb%ce%b5%ce%b2%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%82Τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης σχολίασε σήμερα από το Ηράκλειο της Κρήτης ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, κατά την επίσκεψη του στην Περιφέρεια Κρήτης, ενώ προέβλεψε εκλογές έως την άνοιξη του 2017.

«Ενώ σχηματίσθηκε μια καινούργια κυβέρνηση και θα έπρεπε να υπάρχει ελπίδα και αισιοδοξία αυτή την αισιοδοξία δεν την βλέπω και φοβάμαι πως σε μια βδομάδα θα είμαστε πάλι στην ίδια κατάσταση. Και αυτό γιατί είναι δυο άνθρωποι μοιραίοι ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης, που με τους εγωισμούς τους και την αλαζονεία τους οδηγούν τη χώρα στην απόλυτη καταστροφή» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Λεβέντης σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό, ενώ ισχυρίσθηκε πως και ο Ιησούς Χριστός να κατέβει δεν πρόκειται να αλλάξει, αν δεν αλλάξει πολιτική, τίποτα με τον ανασχηματισμό.

Ο κ. Λεβέντης που συνοδευόταν από στελέχη του κόμματος του ενημερώθηκε από τον Περιφερειάρχη για τις προτεραιότητες της Περιφέρειας στα έργα υποδομής και ανάπτυξης του νησιού δίδοντας έμφαση στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα