Λεβέντης: Η συνεχής μετάλλαξη του κ. Τσίπρα επέφερε εθνική ήττα

Την άποψη ότι «η μετάλλαξη των απόψεων του κ. Τσίπρα επέφερε εθνική ήττα, μία ήττα που δυσχεραίνει έτι περαιτέρω τις προσπάθειες του λαού μας για έξοδο από τα μνημόνια και την κρίση» εξέφρασε, με ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, αναφερόμενος στη συμφωνία με τους δανειστές.

Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη, «η κυβέρνηση ανύψωσε τις προσδοκίες για είσοδο στην ποσοτική χαλάρωση και για μείωση του χρέους κατά το Eurogroup της 15ης Ιουνίου. Τίποτα από αυτά δεν έλαβε και τώρα θριαμβολογεί που πήρε μόνο τη δόση, σαν να έχουμε όλοι αμνησία και ξεχνάμε τι έλεγε το τελευταίο δίμηνο, τόσο ο πρωθυπουργός όσο και τα μέλη της κυβέρνησης».

Στην ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εκτιμά ότι «παρά τις θριαμβολογίες, αποδεικνύεται για άλλη μία φορά, ότι μία δεδηλωμένη 153 βουλευτών δεν φτάνει για να έρθουν στην χώρα επενδύσεις» και διαφωνεί «με τη ΝΔ που ζητάει εκλογές». Όπως δηλώνει, «με τις εκλογές αυτές, ακόμη και να σχηματίσει κυβέρνηση ο κ. Μητσοτάκης, θα είναι και αυτή η κυβέρνηση ισχνής δεδηλωμένης και άρα αφιλόξενη για τους επενδυτές». Ως εκ τούτου, «η Ένωση Κεντρώων επιμένει ότι πολιτική σταθερότητα σημαίνει δεδηλωμένη άνω των 200 εδρών για να ικανοποιήσει το δόγμα “μεταρρυθμίσεις η Ελλάδα-επενδύσεις οι δανειστές”».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα