Λεβέντης:Να μπει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο

αρχείο λήψης (2)Την ανάγκη να μπει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. Για αυτό το λόγο, είπε ο κ. Λεβέντης, είναι επιτακτική ανάγκη η συγκρότηση του ΕΣΡ.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΣΚΑΪ ο κ. Λεβέντης απήύθυνε πρόσκληση στον Πρόεδρο της Βουλής να αναλάβει σχετική δράση, ώστε να λυθεί άμεσα το ζήτημα του ΕΣΡ γιατί η κατάσταση στο τηλεοπτικό τοπίο είναι βεβαρυμμένη και πρέπει να μπει τάξη.

Ο κ. Λεβέντης παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος υιοθετώντας τη γραμμή της σκληρής αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση και στην έλλειψη συναίνεσης στη διάσκεψη των Προέδρων παρασυρόμενος από την αντιπολιτευτική τακτική της ΝΔ να ματαιώσει το σχέδιο αδειοδότησης της κυβέρνησης. Η έλλειψη συμφωνίας στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής άφησε την κυβέρνηση και τον Υπουργό Επικρατείας Ν. Παππά με το δίλημμα: ή δεν κάνουμε τίποτα ή αποφασίζουμε να προχωρήσουμε αναλαμβάνοντας όλες τις ευθύνες ο ίδιος. Τέλος, ο κ. Λεβέντης διαφώνησε με την ύπαρξη οικονομικών και μόνο κριτηρίων για την αδειοδότηση των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα