Λαϊκή Ενότητα για το προσφυγικό:«Η αλληλεγγύη της Ευρώπης είναι κάλπικη»

laikienothtaH Λαϊκή Ενότητα προειδοποιεί  σε ανακοίνωσή της ότι υπάρχει ο κίνδυνος  η Ελλάδα  να γίνει «φυλακή μεταναστών και το Αιγαίο να μετατραπεί ακόμη πιο μαζικά σε νεκροταφείο ανήμπορων και παιδιών εάν δεν αλλάξει ριζικά η ασκούμενη πολιτική σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο».

Με αφορμή την τελετή αναχώρησης των 30 προσφύγων για το Λουξεμβούργο, η ΛΑΕ αναφέρει ότι «την ίδια μέρα που άναβαν τα φλας για τις φωτογραφίες αναχώρησης των 30 προσφύγων […] πέντε νεκροί, μεταξύ των οποίων τρία παιδιά, ανασύρθηκαν από τα παγωμένα νερά του Αιγαίου και χιλιάδες άνθρωποι έφθαναν με σάπια πλεούμενα στη χώρα μας»,

«Η αλληλεγγύη της Ευρώπης είναι κάλπικη. Ο κίνδυνος να γίνει η χώρα μας φυλακή μεταναστών, και το Αιγαίο να μετατραπεί ακόμη πιο μαζικά σε νεκροταφείο ανήμπορων και παιδιών, είναι δεδομένος εάν δεν αλλάξει ριζικά η ασκούμενη πολιτική σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο» προσθέτει στην ανακοίνωσή της.

«Οι προτάσεις υπάρχουν, αλλά οι αρμόδιοι κωφεύουν και το μόνο που σκέπτονται είναι η ακεραιότητα του απαράδεκτου “φράχτη” στον Έβρο», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα