Λαϊκή Ενότητα:Ο Α. Τσίπρας εμπαίζει γονείς, μαθητές και εκπαιδευτήρια και εκλιπαρεί την αντιπολίτευση για ισοδύναμα μέτρα

Είναι, τουλάχιστον, θλιβερό το θέαμα ενός πρωθυπουργού, ο οποίος, αντί να ανακοινώνει ευθέως στις προγραμματικές δηλώσεις, όπως είχε υποσχεθεί, τηνκατάργηση του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, αναστέλλει αναποφάσιστος και υπαναχωρών μέχρι το Νοέμβριο την τελική απόφαση για την επιβολή του ή όχι, στο ύψος του 23%.

Και είναι ακόμα πιο θλιβερό το θέαμα ενός πρωθυπουργού την ώρα που εμπαίζει κατ’ αυτόν τον ανεκδιήγητο τρόπο νοικοκυριά και εκπαιδευτήρια, ναεκλιπαρεί, περίπου, την αντιπολίτευση για προτάσεις ισοδύναμων μέτρων.

Αυτό το παιχνίδι των “ισοδύναμων” και των “παράλληλων προγραμμάτων” δεν είναι τίποτα άλλο από ένα κακόγουστο παιχνίδι εξαπάτησης και υποτίμησης της νοημοσύνης μας. Το μόνο ισοδύναμο που μπορεί να υπάρξει είναι η άμεση ακύρωση των μνημονίων και της λεηλασίας τους, κάτι όμως που είναι αδιανόητο για τη νέα μνημονιακή Βουλή του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού και του νεοεισελθόντος Βασ. Λεβέντη.

Πηγή:laiki-enotita.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα