Λαφαζάνης: Συνταρακτικό μήνυμα από την πανικόβλητη αναδίπλωση Μακρόν

«Η νέα πανικόβλητη αναδίπλωση Μακρόν, μετά και την μείωση της φορολογίας στα καύσιμα, με την ικανοποίηση αρκετών από τα βασικά αιτήματα των «κίτρινων γιλέκων», αποτελεί νέα νίκη του συγκλονιστικού και πρωτότυπου αυτού κινήματος» τονίζει σε γραπτή του ανακοίνωση ο γραμματέας της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Προσθέτει « το μήνυμα των «κίτρινων γιλέκων» σε όλους τους λαούς της Ευρώπης και πρώτα απ’ όλα στον ελληνικό λαό είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο και συνταρακτικό. Αν ο ελληνικός λαός σηκωθεί από τους καναπέδες και ενωθεί στους δρόμους του αγώνα, μπορεί να σημειώσει μεγάλες νίκες για μια αξιοπρεπή ζωή και ανθρώπινες συνθήκες αμοιβής και εργασίας στην κατεύθυνση της προοδευτικής ανατροπής στην χώρα».

Ο γραμματέας της ΛΑΕ ζητά από τους πολίτες να μην ξεγελαστούν από την προεκλογική παροχολογία κυβέρνησης και ΝΔ στην χώρα μας.

«Ο ελληνικός λαός, αντί για προεκλογικά ψίχουλα που του παραχωρούν για να τα πάρουν πολλαπλάσια πίσω μόλις κλείσουν οι κάλπες, ακολουθώντας το παράδειγμα των «κίτρινων γιλέκων» και των μεγάλων δικών του αγωνιστικών παραδόσεων, καλείται με τον παλλαϊκό ξεσηκωμό του να διεκδικήσει τώρα την υπερηφάνεια, την αξιοπρέπεια και το μέλλον το δικό του και των παιδιών του. Εμπρός στον ανυπότακτο και ωραίο δρόμο που χάραξαν τα «κίτρινα γιλέκα» καταλήγει ο κ. Λαφαζάνης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα