Λαπαβίτσας:«Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε φωνή στον λαό που ψήφισε όχι»

αρχείο λήψης (1)

Ο βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Κώστας Λαπαβίτσας, μιλώντας στην ΕΡΤ δήλωσε “Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε φωνή στον λαό που ψήφισε όχι. Πιστεύουμε ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες να δώσουμε έκφραση στην λαϊκή θέληση”ενώ πρόσθεσε “Θα συνεχίσουμε στην αντιμνημονιακή πορεία που έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ αυτό που έγινε μέχρι να γίνει και αυτός μνημονιακός. Θα συνεχίσουμε την αντιμνημονιακή πολιτική”

Παράλληλα,ο κ. Λαπαβίτσας υπογράμμισε “Έχουμε συνολική πρόταση για την ελληνική κοινωνία και στο πλαίσιο αυτό δεν φοβόμαστε να θέσουμε και το θέμα του εθνικού νομίσματος, το οποίο δεν είναι ταμπού. Εμάς δεν μας τρομάζει, άλλοι το φοβούνται. Ο καιρός που αποφεύγονταν ορισμένα ζητήματα, όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ για μεγάλο διάστημα, τελείωσε” .
Επίσης,στο ερώτημα όσον αφορά τον εκλογικό στόχο της Λαϊκής Ενότητας, ο Κώστας Λαπαβίτσας είπε ότι “είναι νωρίς” για να τεθούν συγκεκριμένοι στόχοι, πρόσθεσε ότι “αυτή η προσπάθεια είναι δύσκολη και επίπονη, με κόστος για όλους μας. Αλλά εκείνο που προσλαμβάνουμε είναι η πολύ μεγάλη στήριξη του κόσμου, που αισθάνεται προδομένος, που νιώθει δυστυχία προς την πολιτική συνολικά. Εμείς θα βγούμε να πούμε όχι, αυτή η αριστερά που πρεσβεύουμε είναι φερέγγυα”.
Τέλος,για το ενδεχόμενο συνεργασιών της Λαϊκής Ενότητας με άλλες πολιτικές δυνάμεις, ο Κώστας Λαπαβίτσας είπε ότι “εμείς φτιάχνουμε μέτωπο στο οποίο μπορεί να ακουμπήσει ο ελληνικός λαός”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα