ΛΑΕ: «21 Μαρτίου ημέρα δράσης κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών»

«Η Λαϊκή Ενότητα συνεχίζει αταλάντευτα να στηρίζει και να συμμετέχει δυναμικά στις δράσεις κατά των πλειστηριασμών σε όλη την Ελλάδα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της και τονίζει πως «απαντά μαζικά στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, σε όλη τη χώρα».

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει στην ανακοίνωση «ούτε η αστυνομική βία, οι συλλήψεις και οι παραπομπές σε δίκη, δεν θα σταματήσουν τον αγώνα μας».

Επίσης, η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει την κυβέρνηση για «απίστευτη έκφραση αυταρχισμού, με βία και συλλήψεις» με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα σε συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών.

Η ΛΑΕ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση την Τετάρτη 21 Μαρτίου στις 13:45, σε συμβολαιογραφικό γραφείο (Σκουφά 77), όπου όπως τονίζει «εκπλειστηριάζονται 2 ακίνητα από τη Θεσσαλονίκη, ένα για χρέος 50.000 ευρώ με τιμή 1ης προσφοράς: 48.000 ευρώ και ένα οικόπεδο για 40.000 ευρώ και τιμή 1ης προσφοράς: 40.000 ευρώ».

Καταλήγοντας η ΛΑΕ στην ανακοίνωση της κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «σε συνεργασία με τραπεζίτες και συγκεκριμένο κύκλωμα συμβολαιογράφων, επιχειρεί την υφαρπαγή της λαϊκής περιουσίας». «Δεν θα τους περάσει. Δεν μας πτοούν οι διώξεις. Αντίθετα μας κάνουν πιο δυνατούς» επισημαίνει η ΛΑΕ.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα