ΛΑΕ: Με τις δηλώσεις Σκουρλέτη γελάει και το παρδαλό κατσίκι

laiki-enotita-simaΠυρ και μανία είναι η Λαική Ενότητα με τον υπουργό Ενέργειας, Πάνο Σκουρλέτη.
Σε εξαιρετικά επιθετική ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα, αναφέρεται ότι:
“Ο κ. Σκουρλέτης, ο οποίος έχει αναλάβει να ξεπουλήσει όλο τον ενεργειακό τομέα της χώρας, αντί να κρύβεται, έχει το θράσος και βγάζει ανακοινώσεις ότι “αγωνίζεται για τα συμφέροντα του δημοσίου και ενάντια στον νεοφιλελευθερισμό!!!.”.
Παράλληλα, στο ίδιο ανακοινωθέν, η ΛΑΕ επισημαίνει ότι με αυτές τις ανακοινώσεις “Γελάει και το παρδαλό κατσίκι” και καλεί τον υπουργό: “Μην προκαλείτε την νοημοσύνη μας κ. Σκουρλέτη γιατί είστε έκθετος και υπόλογος”.
Γιατί, συνεχίζει η ΛΑΕ, “Έχει υπογράψει η κυβέρνησή σας στην καλύτερη περίπτωση να πωληθεί άμεσα το 24% του ΑΔΜΗΕ και να εκχωρηθεί προς πώληση, έως το τέλος του χρόνου, το 51% του ΑΔΜΗΕ στο νεοαποικιακό Υπερταμείο καταλήστευσης της χώρας. Στη χειρότερη περίπτωση η πώληση του ΑΔΜΗΕ θα γίνει τώρα και κατά 100%.
Και για την ΔΕΗ έχετε δεσμευτεί επίσης να εκχωρηθεί προς πώληση το 51%, που κατέχει το δημόσιο στο ίδιο Υπερταμείο. Ήδη το 17% της ΔΕΗ που ήταν στο ΤΑΙΠΕΔ, το έχετε βγάλει στο σφυρί. Έτσι η κυβέρνηση ξεπερνά όλους τους νεοφιλελεύθερους, αφήνοντας πλήρως εκτός της ΔΕΗ το δημόσιο, χωρίς το τελευταίο να κατέχει ούτε μία μετοχή της”.
Κατά το κόμμα του Π. Λαφαζάνη όμως, ο κ. Σκουρλέτης δεν θα τα καταφέρει, “γιατί ο λαός θα ανατρέψει την νεοφιλελεύθερη μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης και όλο το μνημονιακό μπλοκ. Η Λαϊκή Ενότητα θα συνεχίσει με όλες της δυνάμεις να αγωνίζεται ενάντια στις νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές της κυβέρνησης. Αγωνιζόμαστε για μια ενιαία 100% δημόσια και ανασυγκροτημένη ΔΕΗ, για ρεύμα φθηνό για όλο τον λαό, για μια ΔΕΗ εργαλείο ενός νέου παραγωγικού μετασχηματισμού της Ελληνικής Οικονομίας”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα