Κ. Χατζηδάκης: Στελέχη της ΝΔ όσοι χτύπησαν εμένα και τον Κουμουτσάκο;

Για παράξενη ανοχή στη βία κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Κωστής Χατζηδάκης, απαντώντας στον πρωθυπουργό που τη Δευτέρα αποπειράθηκε να επιρρίψει ευθύνες στη ΝΔ για την επίθεση του Σαββάτου στον Γιάννη Μπουτάρη.

«Είναι κωμικοτραγικά όσα είπε ο κ. Τσίπρας… Αυτοί που με χτύπησαν στην πλατεία Συντάγματος ήταν κι αυτοί στελέχη της ΝΔ; Αυτοί που χτύπησαν τον κ. Κουμουτσάκο σε αντίστοιχη εκδήλωση των Ποντίων ήταν κι αυτοί στελέχη της ΝΔ; Είναι απίστευτο θράσος να μιλάει έτσι ένας πρωθυπουργός μια σύγχρονης ευρωπαϊκής χώρας» τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Η ΝΔ, πρόσθεσε ο κ. Χατζηδάκης, καταδίκασε τα επεισόδια της Θεσσαλονίκης από την πρώτη στιγμή, δεν βάζει νερό στο κρασί της στην καταδίκη της βίας, δημοκρατία και βία είναι έννοιες ασύμβατες. «Πόσα “ναι μεν αλλά” ή και επιδοκιμασίες έχει πει ο ΣΥΡΙΖΑ σε φαινόμενα βίας;», διερωτήθηκε.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δήλωσε ότι η κυβέρνηση δείχνει ανοχή, υπηρεσιακά και πολιτικά, στον Ρουβίκωνα, που ασκεί βία και παραβιάζει συγκεκριμένα άρθρα του ποινικού κώδικα. «Μιλούν για ακτιβισμό ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τόσκας λέει για συμπεριφορές στα ‘’όρια της νομιμότητας’’», υπενθύμισε.

«Η ΝΔ είναι απέναντι σε κάθε μορφή βίας, ακροαριστερή ή ακροδεξιά, απέναντι σε κάθε μορφή εγκληματικότητας… ενώ η κυβέρνηση δείχνει παράξενη ανοχή», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα