Κ. Χατζηδάκης: Μόνο καλά λόγια άκουσε ο κ. Τσίπρας στις ΗΠΑ

«Πέραν ορισμένων καλών λόγων που άκουσε ο κ. Τσίπρας από τον Donald Trump δεν είχαμε κανένα χειροπιαστό αντάλλαγμα» είπε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο Κωστής Χατζηδάκης.

Πρόσθεσε πως αντί να επενδύσουν οι Αμερικανοί στην Ελλάδα, η χώρα μας επένδυσε τελικά στην Αμερική μέσω της αναβάθμισης των F-16.

O αντιπρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε ότι έπρεπε να γίνει η αναβάθμιση, να ενισχυθούν οι ένοπλες δυνάμεις, αλλά την ώρα που έχει παίξει λάθος τα χαρτιά του ο Erdogan και έχει μεγάλη σημασία ο γεωστρατηγικός ρόλος της Ελλάδας, θα έπρεπε ο κ. Τσίπρας να επιδιώξει και ανταλλάγματα. «Δεν πρέπει να είναι μονόπλευρες οι συμφωνίες» σημείωσε ο κ. Χατζηδάκης.

Τόνισε ακόμη ότι η ΝΔ κάνει ό,τι μπορεί να δείξει ότι εκτός από την Ελλάδα του λαϊκισμού υπάρχει και η Ελλάδα της σοβαρότητας και των μεταρρυθμίσεων, η Ελλάδα που θέλει να ακολουθησει το παράδειγμα της Ιρλανδίας, της Πορτογαλίας και της Κύπρου.
Ανέφερε τέλος πως στο Προσυνέδριο της ΝΔ που θα διεξαχθεί αύριο το πρωί στην Πάτρα με θέμα: «Για τους Νέους», παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη θα αναδεχθούν οι προτάσεις του κόμματος προκειμένου το σχέδιό της για τη διακυβέρνηση της χώρας να φτάσει σε κάθε πολίτη.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα