Κ. Χατζηδάκης: Με αυτή την κυβέρνηση δεν πάμε πουθενά

Δριμύτατη επίθεση εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στο πλαίσιο της συζήτηση του προϋπολογισμού του 2018. Συγκεκριμένα, εκτίμησε ότι αν στη χώρα συνεχίζει να εφαρμόζεται αυτή η πολιτική τότε οδηγούμαστε με βεβαιότητα προς τη καταστροφή και συμπέρανε ότι είναι επείγουσα η πολιτική αλλαγή. «. Ο ΣΥΡΙΖΑ μετρήθηκε και κρίθηκε λιποβαρής. Αξίζουμε καλύτερη Ελλάδα. Μ’ αυτή κυβέρνηση δεν πάμε πουθενά. Καλές γιορτές παρ’ όλα αυτά», τόνισε κλείνοντας την ομιλία του.

Νωρίτερα, πάντως, αποδόμησε πλήρως το αφήγημα της κυβέρνησης περί στήριξης των χαμηλότερων κοινωνικών στρωμάτων. «Πανηγυρίζετε λοιπόν και πανηγυρίζουν μαζί σας όσοι απειλούνται με πλειστηριασμούς, όσοι θα δουν από 1/1/2018 να μειώνεται το επίδομα θέρμανσης, αυτοί που με ψήφο σας αύριο θα δουν να χάνεται η έκπτωση για ιατρικές δαπάνες», τόνισε χαρακτηριστικά και σημείωσε: « Υπερασπίζεστε λοιπόν τους φτωχούς αλλά τους κάνετε φτωχότερους κάθε χρόνο».

Σε ότι αφορά την κατάσταση της οικονομίας υπογράμμισε ότι το αυτοκίνητο πάει με την όπισθεν «κι εσείς φαντάζεστε ότι πάει μπροστά». «Δεν το καταλαβαίνετε γι’ αυτό κατρακυλάτε στις δημοσκοπήσεις, κατεβαίνετε με ασανσέρ και δεν υπάρχει πάτο, γιατί οι πολίτες βλέπουν τη συνεχή σας υποκρισία. Είστε μια κυβέρνηση σε αποδρομή», προσέθεσε ο Κ. Χατζηδάκης.

liberal.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα