Κ. Τσιάρας: Να μην ενδώσουμε στους μεγάλους εθνικούς διχασμούς που κάποιοι επιχειρούν

Την ανάγκη να μην ενδώσει η χώρα στους μεγάλους εθνικούς διχασμούς υπογράμμισε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τσιάρας που, όπως τόνισε, τελευταία κάποιοι συστηματικά επιχειρούν, με αφορμή τον εορτασμό της εθνικής επετεόυ 28ης Οκτωβρίου.

«Η Ελλάδα θα γίνει ξανά ισχυρή, οι Έλληνες θα αποκτήσουν ξανά τον ρόλο που τους αξίζει στην Ευρώπη και τον κόσμο. Με ευημερία, με ασφάλεια, με δικαιώματα για όλους. Βεβαίως, πρώτα απ΄ όλα, με ενότητα. Αρκεί να μην ενδώσουμε στους μεγάλους εθνικούς διχασμούς που τελευταία κάποιοι συστηματικά επιχειρούν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιάρας ο οποίος εκπροσώπησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης.

«Εκ μέρους του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες. Στο διάβα της μακραίωνης ιστορίας του έθνους μας, το Έπος του 1940 καταλαμβάνει μια περίοπτη θέση. Οι Έλληνες, με μεγάλες θυσίες, με μεγάλο φόρο τιμής και αίματος κατάφεραν να δείξουν τον δρόμο για τη μετέπειτα πορεία της πατρίδας μας και της δημοκρατίας μας», σημείωσε επιπλέον ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ.

Στη συνέχεια, τόνισε: «Σήμερα, που τα εθνικά μας συμφέροντα κινδυνεύουν από ανιστόρητες διεκδικήσεις, που προσπαθούν να ακρωτηριάσουν την ιστορία μας, οφείλουμε να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: η πατρίδα μας θα συνεχίσει με περηφάνια και αυτοπεποίθηση το μακρύ ταξίδι της δικής της ιστορίας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα