Κ.Σημίτης: Προσωπικές επιθέσεις εναντίον μου δεν με αγγίζουν

«Δεν γνωρίζω, δεν απαντώ» ήταν ουσιαστικά η απάντηση του Κώστα Σημίτη στις κατηγορίες εναντίον του αλλά και του πρώην υπουργού του, Γιάννου Παπαντωνίου, οι οποίες συμπεριλήφθηκαν στη δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Η κατηγορία περί παθητικής δωροδοκίας κατ΄εξακολούθηση εις βάρος του πανίσχυρου πρώην υπουργού για ποσό που υπερβαίνει τα 150.000 ευρώ και αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων C4I, το 2003, αλλά και το γεγονός ότι ο μάρτυρας δήλωσε πως «ο κ. Σημίτης γνώριζε και γνωρίζει για παράνομες πληρωμές στην προμήθεια του C4I», φαίνεται ότι δεν πτοούν τον τελευταίο.

Σε δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός κάνει λόγο για συκοφαντία και λασπολογία, χαρακτηρίζοντας σκοπιμότητες τα όσα διαδραματίζονται.

Αναλυτικά, ο Κ. Σημίτης δήλωσε:

«Είναι επικίνδυνο για τη χώρα ο δημόσιος βίος να σύρεται στο βούρκο της συκοφαντίας και της λασπολογίας ενώ η κρίση είναι ακόμα παρούσα.

Οι σκοπιμότητες της προεκλογικής περιόδου δεν πρέπει να μας οδηγήσουν σε περιπέτειες ανάλογες με αυτές που ζήσαμε και πληρώσαμε το 2015.

Χρέος των κυβερνώντων είναι να παράγουν πολιτική για το μέλλον και όχι λάσπη για το παρελθόν.

Όπως έχω δηλώσει, προσωπικές επιθέσεις εναντίον μου δεν με αγγίζουν».

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα