Κ. Μητσοτάκης: Η Ευρώπη αλλάζει αλλά η Ελλάδα μένει καθηλωμένη

«Η επικράτηση Μακρόν σηματοδοτεί μία εποχή μετριοπάθειας, αλήθειας και ειλικρίνειας», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. «Η Ευρώπη αλλάζει, αλλά η Ελλάδα μένει καθηλωμένη, πληρώνει ψεύδη και αστοχίες και ανικανότητα της κυβέρνησης».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι η Ελλάδα δεν θα γίνει Βενεζουέλα, ενώ αναφερόμενος στη Γαλλία επεσήμανε ότι στην προεκλογική περίοδο, ο Emmanuel Macron αποδόμησε τον λαϊκισμό των αντιπάλων, σε όλα τα πεδία αντιπαράθεσης, ενώ η γαλλική κοινή γνώμη είδε στην Ελλάδα που οδηγούν οι ψεύτικες υποσχέσεις.

«Η Ελλάδα σήμερα είναι φυλακισμένη στα ψέματα του κ. Τσίπρα και εκείνων που κυβερνούν μαζί του. Η ευθύνη μας είναι να απελευθερώσουμε την κοινωνία, από μία κυβέρνηση που έχει πλήρως απαξιωθεί αλλά εξακολουθεί να στοιχίζει στη χώρα», υποστήριξε ο κ. Μητσοτάκης, ενώ προανήγγειλε ότι το επόμενο διάστημα θα δώσει έμφαση στο ξεδίπλωμα του προγράμματος της ΝΔ.

Η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία στηρίχθηκε σε 3 μεγάλα ψέματα, ενώ κατηγόρησε τη «στενή παρέα του Μαξίμου» για αφόρητο κυνισμό.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα