Κ. Μητσοτάκης: Επενδύσεις σημαίνει περισσότερες και καλύτερες θέσεις εργασίας

Πατώντας εμφατικά επάνω στην κεντρική στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας, αυτή της προσέλκυσης επενδύσεων, μέσα από τις οποίες θα δημιουργηθούν νέες και καλύτερες θέσεις εργασίας, ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέλυσε το “γαλάζιο” σχέδιο από το βήμα του Συνεδρίου του ΣΕΒ.

“Το στόχο των 100 δισεκατομμυρίων σε επενδύσεις τον είχα θέσει ως απόλυτη προτεραιότητα στην ομιλία μου στη ΔΕΘ…Επενδύσεις σημαίνει περισσότερες θέσεις εργασίας και καλύτερες θέσεις εργασίας. Να αποκλιμακώσουμε την ανεργία θέλουμε τις επενδύσεις. Αυτός πρέπει να είναι ο κεντρικός στόχος…Οι ρυθμοί ανάπτυξης πρέπει να είναι υψηλότεροι. Να πλησιάζουν το 4%”, τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι η χώρα χρειάζεται μία αποφασισμένη και αποτελεσματική κυβέρνηση και μία διοίκηση που θα θέτει τις επενδύσεις σε προτεραιότητα.

“Η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει τις επενδύσεις ως πρώτη προτεραιότητα. Για τη Νέα Δημοκρατία είναι. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Και το πιο απλό μέτρο χρειάζεται σχέδιο υλοποίησης. Για τις πιο σύνθετες μεταρρυθμίσεις χρειάζονται στόχοι και χρονοδιαγράμματα. Χρειάζεται μία συνεκτική επιτήρηση από το γραφείο του πρωθυπουργού. Χρειάζεται μία προσηλωμένη ομάδα υπουργών. Οι καλές επιχειρήσεις είναι αυτές που δημιουργούν θέσεις απασχόλησης. Που προσέχουν το προσωπικό τους. Για να ξεφύγουμε από το πλαίσιο της μερικής απασχόλησης χρειαζόμαστε επενδύσεις”, επεσήμανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στο Συνέδριο του ΣΕΒ “Σχεδιάζουμε το μέλλον με επενδύσεις”.

 

 

 

 

capital.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα