Κ.Λαπαβίτσας:«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να μείνει πιστός στο πρόγραμμά του και στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος»

mega_LARGE_t_53761_1362757_type12250

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Λαπαβίτσας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά είπε «Έχουμε την ξεκάθαρη εκδήλωση, τη διάθεση και πρόθεση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ και ψηφοφόρων του να μείνει ο ΣΥΡΙΖΑ πιστός στις προγραμματικές του δηλώσεις, στο πρόγραμμά του και στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που είπε όχι».

Επιπλέον,ο κ. Λαπαβίτσας επισήμανε ότι «έχουμε ένα πρόγραμμα το οποίο είναι απαραίτητο, πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, πρόγραμμα αλλαγών, πρόγραμμα ανάπτυξης κλπ. Ριζοσπαστικό πρόγραμμα το οποίο ψήφισε ο ελληνικός λαός, ο ελληνικός λαός αυτό θέλει το είπε σε όλους τους τόνους επανειλημμένως κα το είπε και στο δημοψήφισμα. Αυτό το πρόγραμμα δεν γίνεται εντός του πλαισίου της ευρωζώνης, αυτό μας το είπαν οι δανειστές. Εμείς λέμε ότι θέλουμε το πρόγραμμα το οποίο θέλει και ο ελληνικός λαός και εφόσον δεν γίνεται μέσα στο πλαίσιο της ευρωζώνης θα πάμε κόντρα σε αυτό και θα πούμε στον ελληνικό λαό ότι υπάρχει και άλλος δρόμος. Αυτό λέμε και αυτό είναι που πρέπει να λυθεί από τον κόσμο».

Τέλος ο κ.Λαπαβίτσας, αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις και στο δημοψήφισμα, υπογράμμισε ότι «οι δημοσκοπήσεις λένε αυτά που λένε εγώ όμως ξέρω ότι ο ελληνικός λαός είπε όχι στα μνημόνια κατά 62%. Αυτό δεν είναι δημοσκόπηση, είναι δημοψήφισμα. Είναι η επίσημη έκφραση της βούλησης του ελληνικού λαού και είπε δεν θέλω μνημόνια.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα