Κ.Λαπαβίτσας:«Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να διαμορφώσει πρόταση εξόδου από την ΟΝΕ αλλιώς θα γεννηθούν πολιτικά τέρατα»

ImageHandler (1)

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας σε  ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο αναφέρει ότι η συμφωνία φαίνεται πως περιλαμβάνει επαχθέστατους όρους ενώ θεωρεί αναγκαία την έξοδο της Ελλάδας από την ΟΝΕ.

Ο κ. Λαπαβίτσας γράφει  « πανηγυρίζει το εγχώριο μνημονιακό στρατόπεδο και νιώθουν δικαιωμένοι οι διαπλεκόμενοι πολιτικοί που κατέστρεψαν τη χώρα τα προηγούμενα χρόνια» ενώ τονίζει  «τώρα επείγει να αναδιατυπωθεί με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο η αναγκαιότητα της εξόδου της Ελλάδας από την ΟΝΕ».

Επίσης,ο βουλευτής εκτιμά ότι «η συμφωνία δεν πρόκειται να λύσει τα προβλήματα της χώρας και είναι πιθανόν να αποδεχθεί παντελώς ανεφάρμοστη» και συμπληρώνει ότι «η προοπτική της εξόδου από την ΟΝΕ θα τεθεί ξανά με εξαιρετικά επιτακτικό τρόπο εκ των πραγματων και μάλιστα πολύ σύντομα» και καταλήγει «Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει στα μέλη και στους ψηφοφόρους του να προχωρήσει σε ταχύτατη επανεκτίμηση της πορείας της χώρας και να διαμορφώσει πρόταση εξόδου από την ΟΝΕ με πειστικό τρόπο. Αν δεν το κάνει, οι εξελίξεις το επόμενο διάστημα θα γεννήσουν πολιτικά τέρατα».

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα