Κ. Κατσίκης: Υπερβολικές οι διαστάσεις που δόθηκαν με τη συμπεριφορά του Ιβάν Σαββίδη

«Οι διαστάσεις που δόθηκαν αναφορικά με τη συμπεριφορά του Ιβάν Σαββίδη ίσως, κι αν κάνω λάθος συγχωρέστε με, ίσως είναι υπερβολικές» ανέφερε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης και πρόσθεσε ότι «ενώ κατέχει νόμιμη άδεια οπλοφορίας, φάνηκε το όπλο του όταν μπήκε μέσα, από εκεί και πέρα αυτό το ανήγαγαν σε μέγα θέμα και δυστυχώς προσβάλλει την εικόνα του ποδοσφαίρου και σε διεθνές επίπεδο».

Ο κ. Κατσίκης, μιλώντας στον realfm σημείωσε ότι «μέχρι τώρα αυτό που φαίνεται είναι συμπεριφορές παραγόντων και φιλάθλων, οι οποίες καθιστούν το γήπεδο αρένα και τους φιλάθλους βαρβάρους. Αυτό αντανακλά αρνητικά στην εικόνα του αθλητισμού».

«Οι διαστάσεις που δόθηκαν αναφορικά με τη συμπεριφορά του Ιβάν Σαββίδη ίσως, κι αν κάνω λάθος συγχωρέστε με, ίσως είναι υπερβολικές, αν λάβει κάποιος υπόψη του και θυμηθεί το τι γινόταν παλαιότερα στο ποδόσφαιρο» ανέφερε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και συμπλήρωσε λέγοντας πως «είχαμε νεκρούς, τραυματίες και ευτράπελα σε τέτοιο βαθμό που ήταν χειρότερα από μια εισβολή στον αγωνιστικό χώρο και δεν ήταν η μόνη στα χρονικά. Τι ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά αυτή τη φορά; Ότι ενώ κατέχει νόμιμη άδεια οπλοφορίας, φάνηκε το όπλο του όταν μπήκε μέσα, από εκεί και πέρα αυτό το ανήγαγαν σε μέγα θέμα και δυστυχώς προσβάλει την εικόνα του ποδοσφαίρου και σε διεθνές επίπεδο».

Ο κ. Κατσίκης πρόσθεσε πως «δεν είδα τίποτε άλλο από έναν άνθρωπο να εκφράζει την αντίθεση του και μια άδικη συμπεριφορά του διαιτητή σε σχέση με τον ΠΑΟΚ, εγώ είμαι ΑΕΚτζής αλλά δεν είμαι φανατισμένος και ποτέ οπαδός. Προσπαθώ να στάθω ως φίλαθλος και όχι ως οπαδός» κατέληξε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα