Κ. Καραμανλής: Για την ταλαιπωρία των οδηγών στην Ιόνια Οδό ευθύνεται η κυβέρνηση

Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση, για την ταλαιπωρία των οδηγών στην Ιόνια Οδό χθες 17/4/2017 κατά την επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα. 
«Η πρωτόγνωρη ταλαιπωρία που βίωσαν οι οδηγοί, εγκλωβισμένοι και ακινητοποιημένοι σε ”ουρά” 6 χιλιομέτρων στην Ιόνια Οδό, φέρει καθαρά την υπογραφή της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου.
Αυτών, οι οποίοι προτίμησαν να ”στήσουν” φιέστες εγκαινίων, από το να φροντίσουν να παραδώσουν σε κυκλοφορία λειτουργικούς οδικούς άξονες», σημείωσε ο κ. Καραμανλής.
«Και όλα αυτά, για να βγουν οι φωτογραφίες την Μεγάλη Εβδομάδα του πρωθυπουργού με τους υπουργούς του, μπροστά από τα έργα.
Για ακόμα μια φορά, η Κυβέρνηση αποδεικνύεται χαμηλότερη των περιστάσεων.
Όχι μόνο δεν είναι σε θέση να σχεδιάσει και να δημοπρατήσει έργα, αλλά δεν μπορεί ούτε καν να παραδώσει στο κοινό έργα υποδομών που παρέλαβε έτοιμα κατά το μεγαλύτερο ποσοστό», επισήμανε ο τομεάρχης της ΝΔ.
«Πέρα, όμως, από την ανικανότητα, δεν έχει ούτε καν τη στοιχειώδη ευθιξία να ζητήσει ”συγγνώμη” από τους πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν», τόνισε ο κ., Καραμανλής.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα