Κ. Ζαχαριάδης: Κάνει λάθος όποιος εκτιμά ότι τα κάνουμε όλα για την καρέκλα

“Κάνει μεγάλο λάθος πολιτικής εκτίμησης όποιος λέει ότι τα κάνουμε όλα για την καρέκλα” δήλωσε στο Θέμα 104,6 ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης.

Επιχειρώντας να στηρίξει το επιχείρημα του ο κ. Ζαχαριάδης είπε ότι “(σ.σ. ο Τσίπρας) δεν θα έφερνε ένα θέμα εξωτερικής πολιτικής που διχάζει την παλαιά σύνθεση της κυβέρνησης του”.

“Έχουμε δείξει όχι στα λόγια αλλά στην πράξη πια, όπως προκύπτει από τις εξελίξεις τις χθεσινές, ότι ο Τσίπρας βάζει το πατριωτικό συμφέρον, το εθνικό, πάνω από το συμφέρον της κυβερνητικής συνοχής, πάνω απ το στενό κομματικό συμφέρον” συμπλήρωσε ο κ. Ζαχαριάδης. “Είναι θέμα ιστορικής υπευθυνότητας” συμπλήρωσε.

“Είχαμε μια καλή συνεργασία και αυτή τη συνεργασία θα την τιμήσουμε και οι διαδρομές μας παρόλο που σε αυτό το θέμα συγκρούονται οι θέσεις μας δεν θα είναι συγκρουσιακές την επόμενη περίοδο, όποιοι βρίσκουν ότι είναι σε αυτό το τέλμα βεβαίως είναι στην ευχέρεια τους να προχωρήσουν διαφορετικά. Δεν εξαντλείται η ατζέντα μιας κυβέρνησης στην εξωτερική πολιτική, είναι και τα θέματα της κοινωνίας και της οικονομίας, εκεί είμαστε όλοι μαζί και θα μαζέψουμε κι άλλους” συμπλήρωσε ο κ. Ζαχαριάδης αναφερόμενος στο διαζύγιο Τσίπρα – Καμμένου.

Χαρακτήρισε, μάλιστα, “εικόνα από το μέλλον όσα είδαμε χτες στο Μέγαρο Μουσικής για τη Συμφωνία των Πρεσπών” όπου μεταξύ άλλων έδωσαν το “παρών” ο Σπύρος Δανέλλης, ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Τέρενς Κουίκ, η Μαρία Ρεπούση κ.α.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα