Κ. Ζαχαριάδης: Η χώρα έχει αλλάξει σελίδα

Η συνταγματική αναθεώρηση θα πραγματοποιήσει τις απαιτούμενες θεσμικές τομές και μεταβολές προκειμένου να εκσυγχρονιστεί το πλαίσιο εντός του οποίου θα κινηθεί η χώρα την μεταμνημονιακή εποχή, δήλωσε Στο Κόκκινο και τον Κώστα Αλατζά, ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

«Σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να συμμετέχουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις, χωρίς κραυγές και καταστροφολογίες. Η χώρα δεν μπορεί να πορεύεται τα επόμενα χρόνια με το ίδιο συνταγματικό πλαίσιο, έχει αλλάξει σελίδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι από την επόμενη χρονιά θα αρχίσει να αποτυπώνεται σταδιακά στην καθημερινότητα των πολιτών η ανάκαμψη της οικονομίας. «Παρά τις δυσκολίες, θα έρθουν καλύτερες ημέρες με την εφαρμογή των μέτρων που προωθεί η κυβέρνηση για την ανακούφιση της κοινωνίας» υποστήριξε ο κ. Ζαχαριάδης.

Ερωτηθείς για το κλίμα στην κοινοβουλευτική ομάδα μετά την παραίτηση Κοτζιά είπε «δεν ήταν ευχάριστη στιγμή ούτε για την κυβέρνηση, ούτε για την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ», ωστόσο αυτό που έχει σημασία είναι η υλοποίηση του κυβερνητικού έργου, κατέληξε ο κ. Ζαχαριάδης.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη Στο Κόκκινο, εδώ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα