Κ. Ζαχαριάδης: Η διαπλοκή και η διαφθορά χαρακτήριζε τους υπουργούς Εθνικής Άμυνας του Σημίτη

Για την αμηχανία της Νέας Δημοκρατίας αλλά και για τη στάση του Κινήματος Αλλαγής, που δεν μπορούν ούτε τα αυτονόητα να πουν αναφορικά με την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου, ο οποίος διώκεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος μίλησε Στο Κόκκινο ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

 

Στον Γιώργο Τραπεζιώτη ο κ. Ζαχαριάδης τόνισε ότι ο πρώην πρωθυπουργός που μιλούσε σε συνεντεύξεις του για τη διαφθορά και τη διαπλοκή, την οποία χαρακτήριζε «κοινωνικό φαινόμενο», πρέπει τώρα να βγει να μιλήσει, καθώς αποδεικνύεται ότι δεν πρόκειται για κοινωνικό φαινόμενο αλλά ότι «ενδημούσε στους υπουργούς Εθνικής Άμυνας των κυβερνήσεών του».

Ο κ. Ζαχαριάδης μεταξύ άλλων αναρωτήθηκε γιατί από το Κίνημα Αλλαγής δεν μπορούν να πουν ούτε το αυτονόητο, ότι δεν είναι όλοι ίδιοι, και να ζητήσουν συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για τα στελέχη τους που αποδείχτηκε με δικαστικές αποφάσεις ότι έκλεβαν και είναι διεφθαρμένα.

Ενώ τόνισε ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ούτε μαζί τα φάγαμε, κάποιοι βάζουν πλάτη για να αλλάξει η κατάσταση να γίνουν κανονικό ευρωπαϊκό κράτος σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ζαχαριάδης.

Ακούστε το ηχητικό

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα