Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ περί «άχρηστων» εργαζομένων στο Δημόσιο

Σε υψηλούς τόνους σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ την ομιλία Μεϊμαράκη στην Κρήτη και την αναφορά του σε «άχρηστους» εργαζόμενους, σημειώνοντας ότι «αυτή είναι η ΝΔ των απολύσεων, της εργασιακής ζούγκλας, της ανεργίας» ανέφερε. Ο πρόεδρος αναφερόταν μόνο στους επίορκους, απάντησε η ΝΔ.

Ειδικότερα, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σε σχόλιό του, ανέφερε: «Ο πρόεδρος της ΝΔ, κ. Μεϊμαράκης, αποκαλεί ‘άχρηστους’ τους εργαζόμενους που ξαναβρήκαν τη δουλειά τους στο Δημόσιο.

» Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από το κόμμα που έβαλε την υπογραφή του στις απολύσεις καιτ η διαθεσιμότητα χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, ενώ συμφωνεί με την απελευθέρωση των απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα, που θα στείλει και άλλους χιλιάδες εργαζόμενους στον δρόμο.

«Αυτή είναι η ΝΔ των απολύσεων, της εργασιακής ζούγκλας, της ανεργίας.»

Απαντώντας η ΝΔ έκανε λόγο για πανικό της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ και απόπειρα διαστρέβλωσης, λάσπης και τεχνητής έντασης.

«Η Νέα Δημοκρατία δεν θα τους ακολουθήσει στον κατηφορικό δρόμο που επέλεξαν. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε επικριτικά, αποκλειστικά και μόνο στους επίορκους δημόσιους υπαλλήλους και σε κανέναν άλλον.

« Πολλές φορές ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, έχει καταστήσει σαφές, ότι είμαστε μετωπικά αντίθετοι σε σκέψεις ρεβανσισμού. Σεβόμαστε τη συντριπτική πλειοψηφία των δημόσιων υπαλλήλων, που ανταποκρίνονται στην αποστολή τους και θα προσπαθήσουμε να συντονίσουμε μαζί τους τη δράση μας για ένα κράτος λειτουργικό και φιλικό στον πολίτη, που να σέβεται τα χρήματα των φορολογουμένων.»

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα