Κόντρα ΑΝ.ΕΛ – ΝΔ με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις της Ε. Κουντουρά

 Σκληρή απάντηση στην ανακοίνωση της ΝΔ που αφορούσε τις σημερινές δηλώσεις της υπουργού Τουρισμού κ. Έλενας Κουντουρά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ,  έδωσε η εκπρόσωπος τύπου των ΑΝ.ΕΛ κ. Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Η κ. Παπαδοπούλου σε ανακοίνωσή της τονίζει: «Βρήκε αφορμή και πάλι η Νέα Δημοκρατία του κ. Μητσοτάκη να κάνει σπέκουλα και να διαστρεβλώσει την αλήθεια, παραπλανώντας τον ελληνικό λαό, ελλείψει πειστικών επιχειρημάτων. Προφανώς θεωρεί ότι ο ελληνικός λαός ξέχασε ποιος έφερε την Πατρίδα μας σε κατάσταση απελπισίας. Πράγματι, τέτοιου είδους και ύφους ανακοινώσεις είναι περιττές.

Η σημερινή κυβέρνηση με τη σύμπραξη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ανέλαβε με υπευθυνότητα και καταφέρνει χωρίς πανηγυρισμούς να βγάλει τη χώρα μας από το καθεστώς επιτροπείας, αγωνιζόμενη ενάντια στη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού, μειώνοντας σταδιακά την ανεργία, παρέχοντας ιατρική περίθαλψη σε όλους τους ανασφάλιστους και αντιμετωπίζοντας με επιτυχία την οικονομική κρίση. Οι εικόνες ντροπής Ελλήνων που έτρωγαν από τα σκουπίδια ήταν δημιούργημα των προηγούμενων κυβερνήσεων Γ. Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά-Βενιζέλου την οποία υπηρέτησε πιστά και ο κ. Μητσοτάκης.

Φαίνεται πως τους ενοχλεί να θυμάται ο ελληνικός λαός την οικτρή κατάσταση που παρέδωσαν και τους ενοχλεί ακόμη περισσότερο να ενημερώνονται οι Έλληνες πολίτες για την ουσιαστική πρόοδο που έχει επιτευχθεί για την καταπολέμηση της φτώχειας, τη μείωση των ανέργων και για την οικονομική ανάπτυξη.

Καλό θα ήταν να αναλογιστούν και να αναλάβουν επιτέλους τις τεράστιες ευθύνες τους, αντί να χαλάνε τσάμπα μελάνι για ανακοινώσεις που δεν πείθουν ούτε καν τους ψηφοφόρους τους» καταλήγει η ανακοίνωση.

Να θυμίσουμε πως η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά  μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ δήλωσε μεταξύ άλλων ότι:«Η κυβέρνηση στηρίζει την κοινωνική δικαιοσύνη» τονίζοντας  ότι: «φέρνουμε επενδύσεις, ανοίγουν επιχειρήσεις, μοιράζουμε πλεόνασμα». Ερωτώμενη μάλιστα εάν είναι επιτυχία το γεγονός ότι δεν τρώμε από τα σκουπίδια, απάντησε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ έφερε την ανάπτυξη και πως οι Έλληνες ζουν αξιοπρεπώς.

Με αφορμή τις σημερινές της δηλώσεις η ΝΔ εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση εναντίον της κ. Κουντουρά υπογραμμίζοντας:

«“Πάμε πολύ καλά, πάμε πάρα πολύ καλά! Ο κόσμος λέει συγχαρητήρια στην Κυβέρνηση”.

“Η δική μας διακυβέρνηση έχει φέρει την ανάπτυξη σε όλους τους τομείς”.

“Κανένας Υπουργός δεν κόβει συντάξεις, κανένας Υπουργός δεν βάζει φόρους”.

“Είναι επιτυχία ότι ο κόσμος δεν τρώει από τα σκουπίδια. Οι άνθρωποι, σήμερα έχουν τουλάχιστον ένα πιάτο φαΐ στο τραπέζι τους και βλέπουν φως στο τούνελ”.

Είναι κάποιες από τις πρωινές δηλώσεις της Υπουργού Τουρισμού κυρίας Έλενας Κουντουρά στο “ΣΚΑΪ”.

Τα … σχόλια είναι περιττά» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα