Κωνσταντοπούλου: Ό,τι περνάει από το χέρι μου για την απελευθέρωση του λαού μου

Ό,τι περνά από το χέρι της προκειμένου να βοηθήσει στην «απελευθέρωση της πατρίδας και του λαού» θα κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, όπως δήλωσε στο πλαίσιο απολογισμού του περασμένου έτους και τις προοπτικές του 2017.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας δήλωσε ότι για την ίδια, «το 2016 δεν είναι η χρονιά της εμπέδωσης του μνημονίου, μολονότι υπήρξε στρατηγική εμπέδωση και εμβάθυνσή του από την κυβέρνηση Τσίπρα, με την αιδήμονα σύμπραξη όλων των μνημονιακών και συστημικών δυνάμεων εντός κι εκτός Βουλής», αλλά «είναι η χρονιά των πρωτοβουλιών για την πραγματική αποτίναξη του μνημονιακού ζυγού. Και ως τέτοια θα περάσει στην Ιστορία. Γιατί αυτό, περνάει από το χέρι μας».

Σε λίγες μέρες, προσθέτει, «συμπληρώνονται 6 χρόνια και 8 μήνες υποδούλωσης της χώρας. Σχεδόν διπλάσια από την Κατοχή. Kάτι λιγότερο από τη Χούντα. Τα μνημόνια είναι ακόμη εδώ». Όμως, τονίζει, «είμαστε κι εμείς εδώ και θα μείνουμε και θα επιμείνουμε μέχρι να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας».

Στη διαδρομή αυτής της χρονιάς μετρήθηκαν πολλά, αναφέρει η κ. Κωνσταντοπούλου και προσθέτει: «Κυρίως μετρήθηκαν άνθρωποι και κίνητρα. Κάποιοι βρέθηκαν λίγοι. Σε ήθος, ποιότητα, αντιστάσεις. Κι αυτοί δεν έχουν και δεν θα έχουν θέση στη μάχη μας.

Δεν έχουν θέση στη μάχη μας αυτοί που καπηλεύονται τους αγώνες και την ιστορία άλλων για να παίζουν παιχνίδια επιρροής, εξαγοράς και διαφθοράς, μοιράζοντας χρήματα και οφίκια σε επιρρεπείς στον ενδοτισμό. Δεν έχουν θέση στη μάχη μας αυτοί που παριστάνουν τους επαναστάτες, αλλά παλεύουν για μια καρέκλα ή για λίγη μιντιακή προβολή.

Δεν έχουν θέση στη μάχη μας όσοι μεθούν από την οσμή του χρήματος και της εξουσίας και είναι έτοιμοι να πουλήσουν αρχές, αξίες, φίλους, οικογένεια, τον εαυτό τους τον ίδιο, για να «δικτυωθούν» και να «αποκατασταθούν».

Η δική μας μάχη απέδειξε ότι ούτε επηρεάζεται ούτε σηκώνει γυρολόγους-λασπολόγους-εκμαυλιστές. Αυτοί, μέσα στο 2016, βρήκαν τον πραγματικό τους προορισμό και τους συμπαραστάτες τους. Ευτυχώς, είναι οικτρά λίγοι. Σημασία έχουν οι συντριπτικά πιο πολλοί».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα