Κωνσταντοπούλου: Απολύτως έκνομοι οι πλειστηριασμοί

«Έχουμε κάνει μία σειρά από νομικές ενέργειες και έπονται κι άλλες, προκειμένου να καταδειχθεί ο εντελώς παράνομος χαρακτήρας των πλειστηριασμών, που διενεργούνται αυτή τη στιγμή», δήλωσε η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Πρακτορείο 104,9 FM”.

«Οι πλειστηριασμοί, που γίνονται αυτή τη στιγμή στην Αθήνα, αλλά και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί είναι απολύτως έκνομοι», ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου, κάνοντας λόγο για «υπόδικα πρόσωπα, που μεθοδεύουν και δρομολογούν το να ανατραπούν οι συλλογικές αποφάσεις των οργάνων των συμβολαιογράφων για αποχή». Σημείωσε, δε, πως έγινε προσφυγή στο ΣτΕ «προκειμένου να ακυρωθεί η παράνομη διαδικασία, με την οποία ανατράπηκε η αποχή, μία διαδικασία εντελώς εικονική και επίπλαστη, καθώς οι συμβολαιογράφοι δεν προσκλήθηκαν καν νόμιμα να συμμετέχουν και με παραγγελία του υπουργείου ουσιαστικά και με εντολή των δανειστών ανατράπηκε με το έτσι θέλω η απόφαση αποχής από τους πλειστηριασμούς».

Αναφερόμενη στα πρόσφατα επεισόδια στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας, η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» είπε πως «είναι ντροπιαστικά γεγονότα, η κυβέρνηση να στέλνει τα ΜΑΤ στους πολίτες και να προωθεί με χημικά και βία τους πλειστηριασμούς, οι οποίοι γίνονται κεκλεισμένων των θυρών, κατά παραβίαση κάθε αρχής δημοσιότητας».

Τέλος, τόνισε, ότι «ο μεγαλύτερος μεγαλοφειλέτης είναι η Γερμανία, καθώς χρωστάει στη χώρα 441 δισ. για τις γερμανικές οφειλές και χρωστά από το 2000 την καταβολή εκατοντάδων πια εκατομμυρίων για την αποζημίωση των θυμάτων του Διστόμου».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα