Κυρ.Μητσοτάκης: Δεν θα ανεχθώ τη διαιώνιση του πελατειακού κράτους

Η κυβέρνηση είναι πολύ κατώτερη των περιστάσεων, υπογραμμίζει ο πρόεδρος της ΝΔ. Πρόθεση του πρωθυπουργού είναι να υπογράψει ό,τι του παρουσιάσουν οι δανειστές. Ο Τσίπρας παίζει ένα παιχνίδι διγλωσσίας σε εσωτερικό και εξωτερικό, τονίζει ο Κ. Μητσοτάκης.

Τη δέσμευση ότι ως πρωθυπουργός δεν θα ανεχθεί τη διαιώνιση του πελατειακού κράτους έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του alpha.

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «κτίζει ένα μεγάλο πελατειακό κράτος και ταυτόχρονα υπερφορολογεί την κοινωνία για να το συντηρήσει», ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό αλλά και τον υπουργό Οικονομικών.

Η κυβέρνηση, κατά τον κ. Μητσοτάκη, είναι «πολύ κατώτερη των περιστάσεων. Καταδικάζει τη χώρα σε μια παρατεταμένη λιτότητα. Με εξοργιστικό τρόπο παίζει το παιχνίδι της διγλωσσίας, καθώς στο εξωτερικό είναι υποτελής και στο εσωτερικό σηκώνει το μπαϊράκι της αντίστασης.

Πραγματική πρόθεση του πρωθυπουργού είναι να υπογράψει ό,τι του παρουσιάσουν οι δανειστές. Έχει υπογράψει πολύ υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα για πολλά χρόνια», τονίζει ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα