Κυρ. Μητσοτάκης για Taxibeat: Σύμπλευση της κυβέρνησης με συμφέροντα

Για σύμπλευση της κυβέρνησης με συμφέροντα κάνει λόγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή νομοθετική ρύθμιση που φέρεται να επηρεάζει τη λειτουργία της πλατφόρμας taxi beat.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ν.Δ. σημείωσε πως οι πολίτες έχουν ανάγκη από ποιοτικές υπηρεσίες μεταφοράς που θα παρέχουν άνεση και ασφάλεια, κάτι που, όπως είπε, η κυβέρνηση τούς το αρνείται.

«Επιχειρεί να καταργήσει επί της ουσίας το taxi beat, μια πλατφόρμα που έχει αγκαλιαστεί από τους πολίτες και με την οποία συνεργάζονται οι μισοί οδηγοί ταξί. Η κυβέρνηση απεχθάνεται την αξιολόγηση, τις ελεύθερες επιλογές, ταυτίζεται με στενά συντεχνιακά συμφέροντα μιας μειοψηφίας συνδικαλιστών που μας γυρνούν στο χθες. Και ο κύριος Τσίπρας παριστάνει τώρα ότι στηρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, θα πρέπει, αν έχει ίχνος αξιοπιστίας να σταματήσει κάθε σχέδιο που ακυρώνει στην πράξη αυτή την καινοτόμα πλατφόρμα» δήλωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ..

Πρόσθεσε πως στηρίζει το δικαίωμα των πολιτών να επιλέγουν και να αξιολογούν τις παρεχόμενες προς αυτούς υπηρεσίες. «Οτιδήποτε άλλο συνιστά επιστροφή στο παρελθόν. Είμαστε με το δικαίωμα των πολλών στην ασφάλεια και την ποιότητα. Γιατί οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα» είπε χαρακτηριστικά.

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του Υπουργείου Υποδομών όπου μεταξύ άλλων σημείωνε πως «η κυβέρνηση δεν είναι Ν.Δ., δεν θα γίνει  ποτέ. Δεν θα αφήσει γκρίζες ζώνες, ώστε κάποιοι συγκεκριμένοι κι εκλεκτοί να ευνοούνται χωρίς να πληρώνουν ένα ευρώ ή να τηρούν τους νόμους και κάποιοι να φορτώνονται τα βάρη της χώρας και να μένουν χωρίς εργασία».

Διευκρίνιζε παράλληλα ότι «οποιοσδήποτε επιθυμεί, επενδυτής, εταιρεία ή ιδιώτης, να δραστηριοποιείται στο χώρο των εταιρειών διαμεσολάβησης, δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα, εφόσον  ακολουθεί την εθνική και την ευρωπαϊκή νομοθεσία».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα