Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στου Ζωγράφου

kukloforiakes-ruthmiseis-tin-kuriaki-stou-zwgrafou-w_lΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ σήμερα Κυριακή  λόγω διεξαγωγής του «Λαϊκού Αγώνα Δρόμου Ζωγράφου».

Συγκεκριμένα, από τις 10:30 έως τις 12:00 θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων στις παρακάτω λεωφόρους και οδούς, περιοχής Δήμου Ζωγράφου, ως εξής:

  • Λ. Στρ. Παπάγου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ούλωφ Πάλμε και Γρ. Κουσίδη και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Γ. Παπανδρέου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ούλωφ Πάλμε και Καββαθά και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Ούλωφ Πάλμε, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Στρ. Παπάγου και της οδού Ευφρονίου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και την αποτροπή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς και Λεωφόρους και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα