Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των συγκεντρώσεων

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σήμερα σε ισχύ σταδιακά και ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατούν, λόγω των συγκεντρώσεων που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν το απόγευμα στην Αθήνα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων, ενώ θα διακοπεί η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου (Πλ. Συντάγματος, Σταδίου, Πανεπιστημίου κ.λπ.), καθώς και στον άξονα της Λ. Βασ. Σοφίας (πρεσβεία ΗΠΑ, κόμβος Λ. Αλεξάνδρας – Κηφισίας).

Η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας προγραμματίζει νέο συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας στις 6 το απόγευμα (παράλληλα με αντίστοιχες συγκεντρώσεις που θα γίνουν την ίδια ώρα σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα).

Παράλληλα, στις 6 το απόγευμα θα γίνουν αντιεθνικιστικές και αντιιμπεριαλιστικές διαμαρτυρίες με προορισμό την αμερικάνικη πρεσβεία στη Βασ. Σοφίας από συλλογικότητες και κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς που λένε «όχι» στον φασισμό-εθνικισμό αλλά και στην επέκταση του ΝΑΤΟ στα Δυτικά Βαλκάνια.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα