Κρανιοφόροι σεκιουριτάδες έβγαλαν σηκωτό από λεωφορείο του ΟΑΣΘ άστεγο (video)

Ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και αφορά δύο σεκιουριτάδες του ΟΑΣΘ που εκδιώκουν από λεωφορείο της γραμμής 32Α έναν άστεγο, έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις σε social media, αλλά και την επίσημη αντίδραση του ΟΑΣΘ.

Το βίντεο αναρτήθηκε αρχικά από χρήστη του Facebook δείχνοντας το λεωφορείο ακινητοποιημένο και δυο σεκιουριτάδες με κράνη να μπαίνουν μέσα. Στη συνέχεια χωρίς να ακούγεται κάτι από τις συνομιλίες που είχαν με τον άντρα, τον αρπάζουν και τον πετούν έξω από το όχημα.

Ο ΟΑΣΘ από την πλευρά του τονίζει ότι θα διεξαχθεί έρευνα για το περιστατικό, τονίζοντας ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές παρόμοιες με αυτές που είχαν αμαυρώσει στο παρελθόν την εικόνα του ΟΑΣΘ και οι οποίες δε συνάδουν σε καμία περίπτωση με τη φιλοσοφία της σημερινής διοίκησης.

Επισημαίνεται, ωστόσο, ότι «από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας που διεξάγεται προκύπτει ότι το συγκεκριμένο άτομο δεν ήταν άστεγος και δεν αναζητούσε καταφύγιο στο λεωφορείο για να προφυλαχθεί από τη ζέστη, όπως δημοσιεύτηκε. Μάλιστα φέρεται να δημιούργησε πρόβλημα με τη συμπεριφορά του σε επιβάτες λεωφορείου άλλης γραμμής, περιστατικό για το οποίο τελικά επιλήφθηκαν οι αστυνομικές αρχές».

«Η διοίκηση του ΟΑΣΘ διαβεβαιώνει ότι προχωρά σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που διασφαλίζουν τη συμφιλίωση αλλά και την απρόσκοπτη συνεργασία του επιβατικού κοινού με τους υπαλλήλους του Οργανισμού», καταλήγει.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα