Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ αποχωρεί – Ο Τσίπρας έγινε συνώνυμο του οπορτουνισμού

Την αποχώρηση του ΚΚΕ από τη συζήτηση επί της πρότασης μομφής της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας. «Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ δεν θα νομιμοποιήσει άλλο την διαδικασία, δεν θα πάρει άλλο μέρος στο θέατρο τραγωδία για το λαό μας, αποχωρούμε, την δυσπιστία την έχετε έτσι κι αλλιώς ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ», τόνισε χαρακτηριστικά αποχωρώντας από την αίθουσα της Ολομέλειας.

Λίγο νωρίτερα, αναφέρθηκε στο επεισόδιο με τον χρυσαυγίτη Μπαρμπαρούση λέγοντας ότι δεν αρκεί μόνο η καταδίκη των ναζιστών ή να παίρνει η Βουλή μέτρα αποκλεισμού. «Μιλάμε για δολοφόνους, για εγκληματική ναζιστική οργάνωση που είναι υπόδική», προσέθεσε, ενώ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι μετά από 4 χρόνια στην εξουσία έχει γίνει συνώνυμο του οπορτουνισμού και του πολιτικού τυχοδιωκτισμού.

Σε ότι αφορά τη συμφωνία με τα Σκόπια ο Δ. Κουτσούμπας εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να λειτουργήσει ως στρατιωτικός μεντεσές στα Βαλκάνια. «Νομίζετε ότι παίζετε και ηγετικό ρόλο στα Βαλκάνια, τρομάρα σας», κατέληξε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ.

 

liberal.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα