Κουτσούμπας:Διαιρείτε τον λαό πάνω σε ψεύτικες διαχωριστικές

dimitris-koutsoumpas-bouliΕπίθεση σε κυβέρνηση και Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας από το βήμα της Βουλής υπογραμμίζοντας ότι έχει καταντήσει θλιβερή μονοτονία η διαμάχη για τη διαφθορά και τη διαπολοκή εκτιμώντας ότι μόνο με καχυποψία την αντιμετωπίζει ο λαός.

Μιλώντας στην προ ημερησίας συζήτηση για τη διαπλοκή και τη διαφθορά ανέφερε ότι «το ίδιο θέμα συζητούσαμε πριν λίγο καιρό. Κάθε φορά που κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση ανταγωνίζονται για την κυβερνητική καρέκλα και νιώθουν την λαϊκή αγανάκτιση καταφεύγουν στα αγαπημένα τους θέματα. Παρακολουθούμε το ίδιο έργο. Τόσο χιλιοπαιγμένο. Μόνο με καχυποψία αντιμετωπίζει αυτό το έργο ο λαός» ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας.

Σημείωσε ότι τα ίδια συνέβαιναν και όταν κυριαρχούσε στο πολιτικό σκηνικό η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια «περάσαμε στην εποχή της συγκυβέρνησης».

«Πάνω σε τι να αντιπαρατεθείτε, στο μνημόνιο;» διερωτήθηκε για να προσθέσει ότι «από κοινού το ψηφίσατε και το στηρίξατε».

Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι προτίθεται να εφαρμόσει μέτρα που δεν πρόλαβε η Ν.Δ. αν και θα ήθελε και πρόσθεσε ότι με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίζουν και τους αγώνες. «Ματ και χημικά και οι δύο. Παρότι η Ν.Δ στήριζε την καταστολή, ο ΣΥΡΙΖΑ τα κάνει και μετά στεναχωριέται».

«Ομοούσια, ενιαία και αδιαίρετη η κατεύθυνσή σας» είπε σχολιάζοντας την πολιτική των δύο κομμάτων και εξήγησε ότι γι’ αυτόν τον λόγο καταφεύγουν σε ζητήματα ηθικής.

«Διαιρείτε τον λαό πάνω σε ψεύτικες διαχωριστικές» σημείωσε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα