Κουρουμπλής: Θα εξαντλήσουμε την τετραετία και θα κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές

 Ο υπουργός Ναυτιλίας, Π.Κουρουμπλής υποστήριξε με δηλώσεις του: Είμαστε ομάδα αυτοκτονίας, οι βουλευτές της κυβέρνησης είναι σαμουράι ενώ έκανε σαφή την πεποίθησή του,
ότι η κυβέρνηση όχι μόνο θα εξαντλήσει την τετραετία και θα φτάσει έως το 2019 αλλά και θα κερδίσει τις εκλογές.
«Οι αποστασίες τελείωσαν.
Είμαστε όλοι μαζί – η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και η ΚΟ των ΑΝΕΛ – ομάδα αυτοκτονίας και θα πάμε έως το 2019.
Και θα τις πάρουμε και τις εκλογές τότε.
Έως το 2019 η κυβέρνηση θα έχει καταφέρει πολλά πράγματα που ο λαός θα εκτιμήσει.
Οι βουλευτές της κυβέρνησης είναι σαμουράι» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Κουρουμπλής, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην κυβερνητική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ.
«Ο Καμμένος μας φέρθηκε εξαιρετικά.
Μέσα στο υπουργικό συμβούλιο ο Καμμένος είπε ότι μαζί ανεβήκαμε μαζί θα πέσουμε» τόνισε ο υπ. Ναυτιλίας, ο οποίος εκτίμησε πως τα μέτρα που θα έρθουν στη Βουλή θα ψηφιστούν χωρίς απώλειες.
Όσον αφορά τη διαπραγμάτευση ο υπουργός Ναυτιλίας υποστήριξε ότι έχουν ληφθεί τόσα μέτρα που πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια, ενώ χαρακτήρισε ακατανόητο τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν την χώρα οι δανειστές.
Σχετικά με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις ο κ.Κουρουμπλής εκτίμησε ότι η Τουρκία είναι σε νευρική κατάσταση λόγω δημοψηφίσματος, υποστήριξε ότι δεν συμφέρει την Ελλάδα εν όψει καλοκαιριού να υπάρχουν υψηλοί τόνοι και κατέληξε εκφράζοντας την άποψη πως οι Τούρκοι δεν θα επιχειρήσουν θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο.
Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα