Κουρουμπλής: Βρέθηκε πλοίο για απάντληση των καυσίμων του ναυαγίου – Ξανανοίγουν όλες οι υποθέσεις λαθρεμπoρίας σε βάθος 10ετίας

Μιλώντας στον realfm 97.8 και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Στραβελάκη, ο υπουργός Ναυτιλίας ανέφερε ότι στις 16.00 θα βρίσκεται στο σημείο του ναυαγίου, στον Σαρωνικό, πλοίο για την απάντληση των καυσίμων.

«Στις 16.00, με διαβεβαίωσε ο λιμενάρχης, ότι το πλοίο θα είναι εκεί. Θα πάει εκεί να φορτώσει, για να τελειώνουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Κουρουμπλης.

Επίσης, ο ίδιος αποκάλυψε ότι ζήτησε, με έγγραφο του προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, να επανεξεταστούν όλες οι αθωωτικές αποφάσεις για υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων της τελευταίας δεκαετίας.

 

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Έχω ζητήσει προφορικώς και γραπτώς από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και θα πάει και ανάλογη αναφορά στον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, να επανεξεταστούν, την τελευταία δεκαετία, οι αθωωτικές αποφάσεις, οι εφετειακές, για όλες τις υποθέσεις λαθρεμπορίου. Νομίζω ότι αυτή είναι η κίνηση που έπρεπε να γίνει».

Και πρόσθεσε: «Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να ξεσκεπαστούν όλες αυτές οι ιστορίες που βρίθουν από διάφορες υποψίες και πληροφορίες».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα