Κουίκ: Ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε ένα σχήμα μάχης για την έξοδο της χώρας από την κρίση

kouik«Για δύσκολη εξίσωση αλλά επιτυχημένη», έκανε λόγο στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Τέρενς Κουίκ σημειώνοντας ότι ο πρωθυπουργός επέλεξε ένα σχήμα μάχης για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Ο νέος υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Ομογένειας, τόνισε στο Πρακτορείο ότι οι στόχοι την κυβέρνησης είναι το κλείσιμο της αξιολόγησης, η διευθέτηση του χρέους και η επιστροφή της χώρας στην ανάπτυξη “για να ξαναφέρουμε τα χαμόγελα” όπως είπε ο κ. Κουίκ.

Ερωτηθείς για το χαρτοφυλάκιο του χαρακτήρισε εξαιρετικά τιμητική την επιλογή στο πρόσωπο του και είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Ξέρω το υπουργείο Εξωτερικών και την Ομογένεια. Τοποθετήθηκα σε ένα υπουργείο και ελπίζω η Παναγιά να είναι μαζί μου να κάνω μια καλή δουλειά, με προτεραιότητα να δείξει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕλ, στους ομογενείς ότι όχι απλά τους σκεφτόμαστε όποτε τους έχουμε ανάγκη αλλά ότι αντιλαμβανόμαστε ακόμα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όταν έρχονται στην πατρίδα για μόνιμη εγκατάσταση». Ο κ. Κουίκ σημείωσε ότι από τις προτεραιότητες του υπουργείο είναι και το συμβούλιο του Απόδημου Ελληνισμού αλλά και η ψήφος των ομογενών.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα