Κλειστό το κέντρο λόγω συγκεντρώσεων

Απροσπέλαστο θα είναι το κέντρο της Αθήνας σήμερα, Τετάρτη καθώς είναι προγραμματισμένες τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Αναλυτικότερα, οι συνταξιούχοι έχουν δώσει ραντεβού στις 10 το πρωί στην πλατεία Κοτζιά. Διαμαρτύρονται για την περικοπή της προσωπικής διαφοράς που σκοπεύει να εφαρμόσει η κυβέρνηση το 2019.

Παράλληλα, για τις 11 είναι προγραμματισμένη έξω από τα γραφεία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στη Χαλκοκονδύλη η προσυγκέντρωση των μελών της ομοσπονδίας που αντιδρούν στο νομοσχέδιο για την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ, ενώ στη συνέχεια, στις 12:30 θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος καθώς θα κορυφώνεται η συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής για την ψήφιση του νομοσχεδίου.

Η ΠΟΕΔΗΝ από την πλευρά της προγραμματίζει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10:30 το πρωί έξω από τα γραφεία της 1ης ΥΠΕ στην οδό Ζαχάρωφ στους Αμπελοκήπους.

Επίσης, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία έχουν προγραμματίσει για σήμερα στάση εργασίας από τις 10 μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι στην Αττική, και 24ωρη απεργία στα νοσοκομεία της υπόλοιπης χώρας.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα