ΚΚΕ:Το τσάκισμα του λαού είναι το προαπαιτούμενο της όποιας αναδιάρθρωσης χρέους

ΚΚΕ1443431667

Με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα  στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και το ίδρυμα Κλίντον,το ΚΚΕ εξαπολύει επίθεση  σχολιάζοντας χαρακτηριστικά ότι ο Τσίπρας συνεχίζει την κοροϊδία απέναντι στον ελληνικό λαό.

Το ΚΚΕ σε σχετικό σχόλιο του γραφείου Τύπου αναφέρει «Τη στιγμή που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ετοιμάζεται να στείλει στο λαό τον βαρύτατο λογαριασμό του τρίτου μνημονίου των 86 δις, ο κ. Τσίπρας, απ’ τις ΗΠΑ και τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, συνεχίζει την κοροϊδία ότι μια πιθανή αναδιάρθρωση του χρέους θ’ αντιμετωπίσει τη φτώχεια και την ανεργία.Στην πραγματικότητα το τσάκισμα του λαού είναι το προαπαιτούμενο της όποιας αναδιάρθρωσης χρέους και καπιταλιστικής ανάκαμψης. Οι μόνοι ωφελημένοι θα είναι κάποιοι επιχειρηματικοί όμιλοι, που θα «τσεπώσουν» τα όποια ποσά εξοικονομηθούν απ’ αυτήν».

Τέλος το ΚΚΕ τονίζει «Το γεγονός μάλιστα ότι οι θέσεις του κ. Τσίπρα προβλήθηκαν κάτω απ’ τη στέγη Κλίντον και παραγόντων τύπου Στίγκλιτς και Σόρος, κάνει τον καθένα και την καθεμιά να αντιλαμβάνεται ότι υπηρετούν άλλους στόχους  κι όχι την αγωνία του ελληνικού λαού να βελτιώσει τη ζωή του».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα