ΚΙΝΑΛ: Ο κ. Τσίπρας όταν μιλά για λαϊκισμό δεν έχει παρά να κοιτάξει τον καθρέφτη του

«Ο κ. Τσίπρας όταν μιλά για λαϊκισμό δεν έχει παρά να κοιτάξει τον καθρέφτη του. Όταν μιλά για εθνικισμό δεν έχει παρά να κοιτάξει δίπλα του, τον συγκυβερνήτη του, κ. Καμμένο», αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής σχολιάζοντας την παρέμβασή του πρωθυπουργού στην προπαρασκευαστική σύνοδο του PES.

Το Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωσή του σχολιάζει τις πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, και την επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, ότι έχουν συγκροτήσει «ενιαίο μέτωπο πολιτικής υποκρισίας και εθνικιστικού λαϊκισμού».

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «Ο κ. Τσίπρας όταν μιλά για λαϊκισμό δεν έχει παρά να κοιτάξει τον καθρέφτη του. Όταν μιλά για εθνικισμό δεν έχει παρά να κοιτάξει δίπλα του, τον συγκυβερνήτη του, κ. Καμμένο. Δυστυχώς ο κ. Τσίπρας δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα της Εθνικής» και προσθέτει: «Το Μαξίμου βγάζει non paper κατά της κ. Γεννηματά, για να καλύψει το paper Tσίπρα. Τη συνέντευξή του στους FT όπου είπε ναι σε όλα στην κ. Μέρκελ και για το προσφυγικό, σε βάρος των συμφερόντων της χώρας μας. Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια του για την κ. Γεννηματά στη συνάντηση των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, είναι σαφές ότι τον ενόχλησε η στάση της, ότι δεν δέχεται υποδείξεις, κάτι που στο PES γνωρίζουν από την ίδια».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα