ΚΙΝΑΛ: Για εμάς τα σχολεία είναι χώρος εκπαίδευσης και όχι μισαλλοδοξίας

«Τα σχολεία είναι για εμάς ένας χώρος εκπαίδευσης και όχι ένας χώρος μισαλλοδοξίας. Οι μαθητές πρέπει να μείνουν μακριά από έναν διχασμό που δεν είναι δικός τους και δεν τους αξίζει. Άλλωστε αυτή είναι η ελπίδα του σήμερα και του αύριο της πατρίδας μας». Στην τοποθέτηση αυτή του εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλου Χρηστίδη, συνοψίζεται η θέση του κόμματος για τις καταλήψεις στα σχολεία.

Στην εβδομαδιαία ενημέρωση του Κινήματος Αλλαγής, τα αρμόδια στελέχη του ενημέρωσαν ότι διαφωνούν με τις καταλήψεις και ειδικά για εθνικά θέματα και κατηγόρησαν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ότι παίζουν παιχνίδι πολιτικής εκμετάλλευσης γύρω από τις μαθητικές κινητοποιήσεις.

«Δεν μπορεί να αποκαλούνται “χρυσαυγίτες” 15χρονα από το βήμα της Βουλής», υπογράμμισαν από την επικοινωνιακή ομάδα του Κινήματος Αλλαγής. Ταυτόχρονα εξαπέλυσαν ευθείες βολές κατά της ΝΔ την οποία κάλεσαν να αποδοκιμάσει την ανακοίνωση της ΔΑΚΕ Θεσσαλονίκης στην οποία φέρεται να περιλαμβάνεται ανάρτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά, όπου χαιρετίζει τις καταλήψεις διαμαρτυρίας για το όνομα της Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα