Κικίλιας: H NΔ ζητάει εκλογές και αλλαγή πολιτικής

Πρέπει να φύγει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ , ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Β. Κικίλιας.
Η ΝΔ ζητάει άμεσα πολιτική αλλαγή και εκλογές, ανέφερε Β. Κικίλιας, ο οποίος πραγματοποίησε περιοδεία στο νομό Λάρισας που εντάσσεται στην προσπάθεια να γίνει «το άνοιγμα στη κοινωνία και να προβληθούν οι προτάσεις και οι θέσεις» του κόμματος.
Ο ίδιος, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που έδωσε σήμερα, τόνισε πως «η αξιολόγηση έπρεπε να είχε κλείσει εδώ και πολύ καιρό.
Είναι νωπές οι μνήμες από την διαπραγμάτευση της πρώτης αξιολόγησης που έκλεισε με το υπερταμείο, με κόφτη, με περικοπές μισθών, συντάξεων και δημιούργησε τεράστια ζημιά στην πραγματική οικονομία», κατηγόρησε την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της και επιτέθηκε στα κυβερνητικά στελέχη σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι βρίσκονται στην εξουσία «κοιτώντας μόνο το προσωπικό συμφέρον».
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ πρέπει να φύγει, υπογράμμισε ο κ. Κικίλιας, προσθέτοντας ότι πρέπει να έρθει μια κυβέρνηση που «θα προχωρήσει άμεσα σε μείωση της φορολογίας, μείωση των δαπανών του κράτους και η οποία θα πραγματοποιήσει ειδικές παρεμβάσεις για την προσέλκυση επενδυτών για να υπάρξουν δουλειές».
Όπως είπε, εάν στην κυβέρνηση έρθει η Ν.Δ, «απολύσεις στο ελληνικό δημόσιο δεν πρόκειται να γίνουν», όμως «κινητικότητα θα υπάρξει έτσι ώστε σε κενές θέσεις σε τομείς του δημοσίου που πονάνε να υπάρξει ο κατάλληλος δημόσιος υπάλληλος στην κατάλληλη θέση», ενώ «δεν μπορεί να γίνει ανεκτό να μονιμοποιούνται παρανόμως οι κομματικοί εγκάθετοι».
Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα