Κικίλιας:Ανεύθυνος και σε πανικό ο πρωθυπουργός

Για επιβεβαίωση των καταγγελιών της ΝΔ ότι υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών σχετικά με το κλείσιμο της αξιολόγησης έκανε λόγο ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας.

Ακόμα ο κ. Κικίλιας, σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και την επίθεση που εξαπέλυσε στον πρόεδρο της ΝΔ έκανε λόγο για ανεύθυνο πρωθυπουργό που βρίσκεται σε πανικό.

«Μόνο ένας ανεύθυνος πρωθυπουργός και σε τόσο πανικό πρωθυπουργός θα απευθυνόταν στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με αυτόν τον ποταπό τρόπο και αυτά τα κοσμητικά επίθετα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας, ενώ αναφερόμενος στο θέμα της αξιολόγησης ανέφερε:

«Είναι εμφανής η διάσταση απόψεων μεταξύ του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών. Είναι απίστευτο το αυτογκόλ που έβαλε το κυβερνητικό στρατόπεδο. Απέδειξε ότι όσα είπε η ΝΔ για την διαπραγμάτευση είναι αληθή. Την ίδια ώρα που ο υπουργός Οικονομικών διαβεβαίωνε ότι το 80% των θεμάτων της διαπραγμάτευσης έχουν κλείσει το non paper του Μαξίμου επιβεβαίωνε ότι έχει κλείσει μόνο το 35%.
Αυτό φάνηκε όταν επίμονα ζητούσε ο κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος τον λόγο και ο πρόεδρος της Βουλής δεν τον άφησε. Αλλά και όταν του δόθηκε η δυνατότητα να μιλήσει, εκείνος μετά αρνήθηκε».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα