Κεντροαριστερά: Σχεδόν 105.000 ψηφοφόροι στις κάλπες μέχρι τώρα

ΚεντροαριστεράΠολύ υψηλή συμμετοχή καταγράφεται έως τώρα στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου επικεφαλής στην κεντροαριστερή παράταξη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», η συμμετοχή στις 14:00 υπολογίζεται περί τις 105.000 ψηφοφόρων, ενώ πάνω από 800 άτομα να έχουν ψηφίσει στις κάλπες του εξωτερικού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η προσέλευση είναι πολύ μεγάλη που υπολογίζεται κατά μέσο πως εγγράφονται περί τα 1.500 άτομα ανά 5 λεπτά.

Ένα ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο είναι πως στις 10.30 η συμμετοχή ήταν στις 20.000. Ο θετικός αυτός «πονοκέφαλος» ανάγκασε την Επιτροπή Αλιβιζάτου να προτρέψει για τύπωμα νέων ψηφοδελτίων.

Με τα δεδομένα που καταγράφονται έως τώρα υπάρχει αισιοδοξία πως ο τελικός αριθμός συμμετεχόντων μπορεί να προσεγγίσει ακόμα και τις 200.000 ψηφοφόρους.

Μεταξύ των χιλιάδων ψηφοφόρων και ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σημίτης, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων. Στο ίδιο εκλογικό κέντρο αναμένεται και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ενώ εκεί ψήφισε νωρίτερα και ένας εκ των υποψηφίων ο Γιώργος Καμίνης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα