Κατατίθεται σήμερα μήνυση Ν. Κοτζιά κατά Π. Καμμένου

Σε μήνυση, με βαρύτατες κατηγορίες, όπως εκβίαση, εξύβριση και απειλές προς το πρόσωπό του, προχωρά ο πρώην υπουργός Έξωτερικών Νίκος Κοτζιάς κατά του (επίσης) πρώην υπουργού Άμυνας και κυβερνητικού εταίρου Πάνου Καμμένου.

Η μήνυση αναμένεται να κατατεθεί στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας, 18 Φεβρουαρίου, από τον δικηγόρου του πρώην υπουργούΧρήστος Κουτσονάσιου, μέλος της Γραμματείας του «Πράττω».

Μεταξύ άλλων ο Νίκος Κοτζιάς αναρωτιέται πώς μεταφέρθηκαν από τον Σόρος τα 50 εκατομμύρια ευρώ, και πώς εν συνεχεία διοχετεύτηκαν στα Σκόπια.

Η κατάθεση μήνυσης από τον Νίκο Κοτζιά αναμένεται να προκαλέσει νέο γύρο αντιπαραθέσεων με τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος όπως έχει δηλώσει προτίθεται να καταθέσει με τη σειρά του μήνυση κατά του πρώην υπουργού Εξωτερικών.

Εκρεμμούν ακόμα δύο μηνυτήριες αναφορές που κατέθεσε το «ΠΡΑΤΤΩ» εξ αφορμής δηλώσεων του Πάνου Καμμένου εναντίον του για τη Συμφωνία των τόσο με δηλώσεις του, όσο και μέσω twitter

Το τελευταίο μάλιστα «χτύπημα» του κ. Καμμένου ήταν το «tweet» που ανήρτησε πριν περίπου ένα μήνα, προκαλώντας για μία ακόμη φορά την οργή του κ. Κοτζιά: «ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ….Ρήμα αναφερόμενο ενίοτε στο εσωτερικό και συχνά μετά το 2017 στο εξωτερικό».

Τότε ο κ. Κοτζιάς είχε απαντήσει με ανακοίνωσή του ότι:
«Το ΠΡΑΤΤΩ προσφεύγει άμεσα στη δικαιοσύνη μετά από τις δύο μηνυτήριες αναφορές που έχουν ήδη κατατεθεί στην Εισαγγελία για παράνομες και ακραίες πρακτικές σε βάρος του Προέδρου του. Πρακτικές άκρως προσβλητικές για την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητα του.
Ισχυρισμοί συκοφαντικοί οι οποίοι συνοδεύονται από πρακτικές υπόκοσμου και παρακράτους, στοχεύοντας στη πρόκληση φόβου. Μεθοδεύσεις που αποσκοπούν στην αποτροπή της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή των Ελλήνων και υπονομεύουν τη λειτουργία της Δημοκρατίας».

Ο Ν. Κοτζιάς, πάντως, έλαβε πολλά μηνύματα τις τελευταίες ημέρες από υπουργούς Εξωτερικών χωρών-μελών της ΕΕ για τη Συμφωνία των Πρεσπών. «Στις ώρες χαράς, εσύ λείπεις» αναφέρουν μεταξύ άλλων, ενώ μεταξύ αυτών που απέστειλαν μήνυμα συμπεριλαμβάνεται και ο υπουργός Εξωτερικών της Βορείου Μακεδονίας Νικολά Ντιμιτρόφ.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα