Καταδίκη από τον πολιτικό κόσμο για Μαρέβα Μητσοτάκη

Νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης πυροδοτεί η επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη, τα ξημερώματα της Δευτέρας, με τον πρώτο που ανεβάζει τους τόνους να είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης,ο οποίος κατηγόρησε «τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους» ως ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης.

Παρόλα αυτά το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εκφράζει την «απερίφραστη και αποφασιστική καταδίκη του» για την επίθεση αυτή.

Την καταδίκη του εξέφρασε και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος σχολίασε πως «η προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να ενοχοποιήσει και για αυτό τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι άδικη κ επικίνδυνη».

Την καταδίκη τους για την ενέργεια αυτή εξέφρασαν και πολλά «γαλάζια» στελέχη, αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές κατά της κυβέρνησης για την επίθεση αυτή.

Δεν αρκούν οι φραστικές καταδίκες που ακολουθούν κάθε τρομοκρατική επίθεση.
Η κυβέρνηση σπέρνει ανέμους και θερίζει θύελλες.
Η ανοχή τους στην βία και την τρομοκρατία υπονομεύει ευθέως τη Δημοκρατία.

Όταν στοχοποιείς έναν άνθρωπο επειδή είναι σύζυγος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή επειδή είναι επιχειρηματίας, αυτά είναι τα αποτελέσματα! Η ατραπός στην οποία έχει μπει η κυβέρνηση, χτυπάει ευθέως την ποιότητα της δημοκρατίας μας.

Περιμένω άμεση επίσημη και σκληρή καταδίκη από την Κυβέρνηση της εμπρηστικής επίθεσης κατά της επιχείρησης της συζύγου του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Τα έχω περάσει και τα ξέρω. Δυστυχώς η στοχοποίηση αυτής της γυναίκας ήταν τόσο χυδαία που αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και αυτό….καταλαβαίνουν που οδηγούν τη Χώρα; https://twitter.com/iefimerida/status/962923398409093120 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα