Καραμανλή: Ο Υφυπουργός Αθλητισμού να δώσει εξηγήσεις για διορισμό συμβούλου του στην Ε.Π.Ο

Να δώσει εξηγήσεις καλεί τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, η αναπληρώτρια Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή αναφορικά με τον διορισμό του συμβούλου του στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Η κ. Καραμανλή με δήλωσή της εκφράζει την απορία της για το πώς είναι δυνατόν ο νομικός εκπρόσωπος μιας αθλητικής ομοσπονδίας να είναι ταυτόχρονα και νομικός σύμβουλος του φορέα που εποπτεύει την αθλητική ομοσπονδία.

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με πρόσφατη απόφασή της, προσλαμβάνει στη νομική της υπηρεσία τον ειδικό σύμβουλο του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη. Στην εποχή ΣΥΡΙΖΑ, ο νομικός εκπρόσωπος μιας αθλητικής ομοσπονδίας μπορεί να είναι ταυτόχρονα και νομικός σύμβουλος του φορέα που εποπτεύει την αθλητική ομοσπονδία.

Προφανώς, έτσι αντιλαμβάνεται η Κυβέρνηση την καταπολέμηση της αδιαφάνειας και της διαπλοκής. Ο δρόμος για την επιστροφή στην κανονικότητα δεν μπορεί να περνά μέσα από το βόλεμα ημετέρων. Και το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται ως κομματικό λάφυρο».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα