Καραγκούνης: Η ΝΔ θα επιμείνει στο αίτημα για πολιτική αλλαγή

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Ειδήσεις», επιτέθηκε κατά της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι «όσο η κυβέρνηση παραμένει στην εξουσία, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες για ένα τέταρτο μνημόνιο», σημειώνοντας ότι το κόμμα του θα επιμείνει στο αίτημα για πολιτική αλλαγή.

Για το αν αλλάζει την ατζέντα της επικαιρότητας η συζήτηση περί εξίσωσης του κομμουνισμού με τον ναζισμό, με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης να μην συμμετάσχει στο συνέδριο του Ταλίν, δηλώνει με βεβαιότητα ότι «η ατζέντα δεν αλλάζει, κι ας χτυπηθούν κάτω οι κυβερνώντες. Ας βάλουν όσο Στάλιν θέλουν, ας τραγουδήσουν όσα αντάρτικα μπορούν, αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς ο οικονομικός ζόφος της εποχής ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει τα πάντα».

Σχετικά με την υπόθεση Καμμένου, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ,  ο αναπληρωτής τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ, αναφέρει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα επιμείνει στο αίτημά της για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, ενώ εκφράζει απορία γιατί η κυβέρνηση και προσωπικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αρνούνται να συσταθεί η επιτροπή «αφού εκεί θα δοθεί η ευκαιρία να διαλευκανθούν τα πράγματα εις βάθος».

 Ξεκαθαρίζει, ακόμα, ότι η κινητικότητα στην Κεντροαριστερά με τις υποψηφιότητες για την ηγεσία της δεν θα ανακόψει τον σχεδιασμό της ΝΔ για διεύρυνση προς το κέντρο. «Η λογική των πολιτικών συνεργασιών», εξηγεί, «είναι καθαρά πολιτική λογική και επομένως δεν εξαρτάται από τη μία ή την άλλη ηγεσία. Εάν ο τόπος απαιτήσει συνεργασίες για να κυβερνηθεί, αυτό θα γίνει εκ των πραγμάτων και δεν σχετίζεται με πρόσωπα».
Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα