Καμμένος: Όσο πιο πολύ χτυπάτε την κυβέρνηση τόσο πιο ισχυρή θα είναι

Απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα και και τις αιτιάσεις για τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία έδωσε ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος, μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση επερώτησης 13 βουλευτών της ΝΔ. Κατέθεσε μάλιστα επίσημα έγγραφα επικυρωμένα από το ελληνικό προξενείο στο Ριάντ, που αποδεικνύουν ότι ο φερόμενος ως μεσάζων ενεργούσε ως εκπρόσωπος του σαουδαραβικού κράτους.

“Μια καθόλα νόμιμη διακρατική συμφωνία παρουσιάζεται ως διαφθορά”, είπε ο κ. Καμμένος. “Δεν υπάρχει κανείς μεσάζων. Είστε συνηθισμένοι από τις διεφθαρμένες αγορές που κάνατε εσείς. Έγινε μια προσφορά για οπλισμό απαξιωμένο και την αποδεχθήκαμε”.

Καταθέτοντας τα έγγραφα εκπροσώπησης, είπε ότι ελέγχθηκαν όλα πριν υπογραφεί η συμφωνία, επιβεβαιώθηκε ότι ο κ. Παπαδόπουλος εκπροσωπούσε τη Σαουδική Αραβία, ελέγχθηκε ακόμη και το ποινικό του μητρώο.

Αναφερόμενος στα υποτιθέμενα “απόρρητα έγγραφα” που παρουσίασε ο βουλευτής της ΔΗ.ΣΥ Ανδρές Λοβέρδος, είπε ότι δεν υπάρχει κάν επίσημο έγγραφο σ’ αυτά ούτε κάποια “αναφορά ταξάρχου”. Πρόκειται για σειρά μηνυμάτων που υπεκλάπησαν από τον υπολογιστή του ταξίαρχου Παπαδάκη, ο οποίος  ουδέποτε υπέβαλε την αναφορά που επικαλείται ο κ. Λοβέρδος.
“Επί ένα μήνα συζητάμε για μια αναφορά που ο ίδιος ο αναφέρων λέει ότι ΔΕΝ κατέθεσε”, είπε ο υπουργός Αμυνας.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα