Καμμένος: Σκεφτόμουν να εγκαταλείψω σήμερα την πολιτική αλλά θα δώσω τη μάχη

«Σκεφτόμουν να εγκαταλείψω σήμερα την πολιτική, καθώς τα έχω ζήσει όλα, ωστόσο οι συνθήκες μου υπαγορεύουν να μείνω και να δώσω μάχη για τη Μακεδονία» ανέφερε ο Πάνος Καμμένος κατά την τελετή παράδοσης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στον Ευάγγελο Αποστολάκη.

Κάνοντας απολογισμό της υπουργικής του θητείας του ο κ. Καμμένος ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτήρισε «συνοδοιπόρο στο δύσκολο ταξίδι του» στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Όπως είπε, η κυβέρνηση και ο ίδιος προσωπικά είχαν ως φάρο την εφαρμογή των συνταγματικών επιταγών, ακολουθώντας «με συνέπεια τη πολιτική των ανοικτών θυρών» στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

«Διαφυλάξαμε το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων που στέλνουν μήνυμα αξιοπιστίας,, ειρήνης και σταθερότητας… Αναδείξαμε τη χώρα σε πυλώνα σταθερότητας στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και η Ελλάδα αναδείχθηκε σε προνομιακό συνομιλητή» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος.

Πρόσθεσε ακόμη ότι στη διάρκεια της θητείας του ενισχύθηκαν οι στρατιωτικοί δεσμοί με τις ΗΠΑ με τη σύναψη συμφωνιών και τη διεξαγωγή κοινών ασκήσεων, ενώ προωθήθηκαν στοχευμένα εξοπλιστικά προγράμματα ότι η αναβάθμιση των f-16 και η προμήθεια ελικοπτέρων.

Σημείωσε επίσης ότι «επιδιώξαμε την ενότητα των Ενόπλων Δυνάμεων και την κρατήσαμε μακριά από κομματικές αντιπαραθέσεις». «Όλες οι κρίσεις πραγματοποιήθηκαν απαλλαγμένες από πολιτικά κριτήρια και με γνώμονα την αξιοκρατία, συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα